Kostholdsfilosofi

    • Jeg heier på et næringstett kosthold hvor animalske matvarer har hovedrollen.
    • Jeg heier på alle tøffinger som spiser rå mat som dyrelever, fiskelever, rogn, eggeplommer og kjøtt. 
    • Jeg heier på alle som vet at mettet fett er sunt.
    • Jeg heier på alle som unngår planteoljer og transfett.
    • Jeg heier på alle som vet at kolesterol er livsviktig, og ikke livsfarlig.
    • Jeg heier på alle som vet at 100% havsalt/mineralsalt, uten antiklumpemidler eller tilsetningstoffer, er livsviktig og ikke livsfarlig.
    • Jeg heier på ekte, økologisk, naturlig, upasteurisert og uprosessert mat.
    • Jeg heier på alle som koker kraft.
    • Jeg heier på alle som melkesyregjærer frukt og grønnsaker, baker med surdeig og som bløtlegger nøtter og frø, og som samtidig vet at dette er tilbehør - ikke hovedrett.
    • Jeg heier på ren mat uten tilsetningsstoffer.
    • Jeg heier på alle bønder som unngår kraftfôr, og heller legger til rette for at dyrene skal få beite fritt og leve glade dager. 
    • Jeg heier på alle som vet at maten til dyrene vi spiser er like viktig som vårt eget kosthold.
    • Jeg heier på utnyttelse av hele dyret - av respekt for naturen og for optimal næring.
    • Jeg heier på alle som spiser villfisk - og som holder seg langt unna oppdrettsfisk
    • Jeg heier på alle som unngår soya - med mindre den er melkesyregjæret i 2 år.
    • Jeg heier på seriøs forskning som viser den animalske matens betydning for god helse.


Mannen som sprer viktig og riktig kunnskap om ernæring basert på dokumentert seriøs vitenskap og forskning - uten å ta betalt for det. Jeg har studert ernæring, men det var ikke før jeg oppdaget PirkePetter at brikkene falt på plass. Det kanskje aller viktigste jeg har lært er at sykdom skyldes næringsmangel, og at et næringsrikt tradisjonskosthold dermed både kan forebygge og helbrede sykdom.


http://liveneshage.blogspot.com/2012/12/kongens-pepperkaker.html?showComment=1386865880389#c7733699714425446063